Horoscop 17 octombrie: Schimbări pentru Săgetător
Horoscop · Astrologie / 16.10.2023

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Petrece cât mai mult timp cu partenerul/a de viață și concentrează-te pe tot ceea ce îți place la el/ea astăzi. Să ai pe cineva aproape e un lucru atât de rar în zilele noastre, așa că bucură-te de asta!                           

Taur


O cheltuială neașteptată te poate presa din punct de vedere fiananciar. Continuă să muncești din greu și încearcă să te întorci pe drumul cel bun. O dietă echilibrată este tot ce ai nevoie pentru a avea energie. Nu te neglija!


Gemeni


Pregătește-te pentru orice, norocul are moduri amuzante de a surprinde oamenii. Această zi va fi distractivă pentru tine, vei întâlni tot felul de oameni dacă ești deschis/ă pentru asta. Trebuie doar să vrei!

Rac


Șeful tău este foarte încântat de cum ai lucrat ultima vreme. Din punct de vedere financiar, te descurci bine. Vei avea șanse de a câștiga mai mulți bani astăzi. Sănătatea este ceva de care ar trebui să ai mereu grijă. Fii atent/ă și nu ridica nimic greu!

Leu


În ceea ce privește dragostea și relațiile, astăzi te vei simți foarte bine. Dacă inima ta a fost frântă recent, asigură-te că îți aloci timpul necesar pentru a te vindeca. Nu este indicat să te arunci imediat într-o relație nouă.


Fecioară


Dacă ești singur/ă, astăzi vei fi destul de trist/ă din această cauza. Dragostea vieții tale va veni, ai răbdare! Dacă ai pe cineva deja, nu te comporta de parcă tot ce face partenerul/a pentru tine ți se cuvine.

Balanță


Dacă este posibil, dezactivează notificările și dă-ți telefonul pe silențios pentru cel puțin o oră. Va fi revigorant. Concentrează-te pe tine, pe familie și pe prietenii care sunt lângă tine și cu care poți comunica direct.

Scorpion


E posibil să ai parte de câteva eșecuri atunci când vine vorba de cariera ta. Va fi o zi intensă, dar astrele te ajută să înveți să procesezi unele emoții într-un mod sănătos. Se zărește o aventură în fața ta și, în curând, ți se va dezvălui.


Săgetător


Nu trebuie să îți fie frică de schimbare. Ceva s-ar putea schimba în relația ta, dar trebuie să fii conștient/ă că dragostea rămâne aceeași. Nu juca riscant astăzi, deoarece ești predispus/ă la pierderi.

Capricorn


Încearcă să îți planifici modul în care îți cheltuiești banii. Fii mai meticulos/oasă în această privință! S-ar putea să te simți puțin stresat/ă la locul de muncă. Nu pune atâta presiune pe tine!

Vărsător


În ceea ce privește sănătatea, s-ar putea să te simți puțin rău astăzi. Pur și simplu, nu este ziua pentru o activitate fizică intensă. Mai degrabă, mergi la o plimbare de jumătate de oră cu câteva ore înainte de culcare.


Pești


Dacă munca ta are de-a face cu muncă fizică, vei avea unele dureri în partea inferioară a spatelui astăzi. Analgezicele vor ajută, dar un masaj profesionist te va ajuta extrem de mult. Karma are totuși grijă de tine!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro