Fecioară


Încearcă să îți protejezi economiile, mai ales dacă te-ai chinuit foarte mult să atingi acest statut financiar! Verifică dacă într-adevăr este util bunul pe care intenționezi să îl cumperi, sau nu cumva este vorba de încă un impuls. Vei fi uimit/ă să realizezi că de fapt, multe din achizițiile tale nu îți sunt deloc necesare!

Balanță


Trebuie să fii foarte atent/ă astăzi la vorbele pe care le vei spune fiindcă partenerul tău de dialog se lezează foarte ușor! În plus, nu te grăbi să iei apărarea cuiva dacă nu ești convins/ă de nevinovăția sa! De cele mai multe ori, aparențele înșală!

Scorpion


Dacă vei aștepta permanent ca partenerul tău să facă primul pas în direcția pe care ți-o dorești, s-ar putea să rămâi cu buza umflată. Dă dovadă de mai multă maturitate și lasă deoparte orgoliul!

Săgetător


Decât să te plângi în stânga și în dreapta în legătură cu greutățile pe care le întâmpini, nu mai bine încerci să le abordezi frontal? Pur și simplu schimbă-ți job-ul dacă ești nemulțumit/ă de salarizare ori de condițiile de muncă! Ești o persoană inteligentă, care se poate descurca excelent și în alte situații, așa că nu ai niciun motiv de îngrijorare!

Capricorn


Dacă intenționezi să faci o achiziție importantă, cel mai bine este să nu pari extrem de încântat/ă de oferta pe care o primești pentru că așa, nu ai nicio șansă la vreo reducere! Prezintă-i vânzătorului intenția de a renunța la înțelegere și o să vezi că va scoate din joben ceva personalizat!

Vărsător


Dacă nu te vei simți în apele tale nici astăzi, ar trebui să faci o activitate care îți produce plăcere. Mergi la teatru, ieși la alergat, petrece timp alături de prieteni, fă orice te relaxează! Altfel, mentalul tău va avea de suferit cât de curând!

Pești


Nu crezi că forțezi cumva derularea unor evenimente? Trebuie să ai mai multă răbdare și să nu îți mai bagi nasul peste tot! Chiar dacă nimeni nu s-a plâns în legătură cu acest aspect, nu înseamnă că ai procedat corect până acum! E cazul să faci această schimbare!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro