Fecioară


Chiar dacă este puțin mai greu, încearcă să păstrezi aparențele, mai ales la locul de muncă. O bună parte din colegii tăi sunt organizați în bisericuțe și sunt tentați să îi bârfească pe cei care fac notă discordantă. De aceea, cel mai bine este să te integrezi!

Balanță


Nu te mai gândi atât de mult la bani, chiar nu trebuie să te preocupi exclusiv de acest lucru! Viața este cu adevărat frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Din fericire, partenerul tău este mult mai ancorat în realitate și poate fi o adevărată busolă pentru tine!

Scorpion


Nu te grăbi să girezi pentru nimeni, mai ales dacă e vorba de persoane pe care le vezi foarte rar! Încearcă să îți păstrezi integritatea și verticalitatea pentru că altfel, poți cădea în diverse capcane! Din fericire, seara va fi mult mai liniștită pentru tine și îți va oferi multe satisfacții!

Săgetător


O persoană sus-pusă de la locul de muncă îți va da anumite indicații/ordine, pe un ton total nepotrivit. Chiar dacă ești tentat/ă să îi răspunzi în aceeași manieră, mai bine este să te abții! Nu te supăra dacă lucrurile nu merg așa cum îți dorești tu!

Capricorn


Ești extrem de atent/ă la alimentație și datorită acestui lucru, afișezi permanent o siluetă de invidiat. Ține-o tot așa și vei reuși să stârnești mereu admirația colegilor! Iar dacă vrei să începi o nouă relație de iubire, e suficient să dai un semn și toți îți vor fi la picioare!

Vărsător


Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu vor merge așa cum trebuie pentru tine. Ești mereu supus/ă unui tir de întrebări și ești nevoit/ă să te justifici încontinuu. Cu siguranță nu ți-ai imaginat o astfel de relație de iubire, așa că, cel mai bine este să spui stop!

Pești


Prima parte a acestei zile va fi mai dificilă decât te așteptai. Totuși, dacă vei acționa cu calm, nu vor exista probleme pentru tine. Păstrează-ți speranța și optimismul, doar așa vei reuși să răzbați cu succes!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro