Horoscop 22 aprilie: Capricornul trebuie să-și țină gura

Astrologie / 20.04.2024

Citește horoscopul zilei și află cum poți să atragi norocul de partea ta!

Berbec


Vei începe această săptămână în forță și vei căuta să îți impulsionezi colegii să se implice mai mult! Nu-i de mirare că șefii te laudă permanent și se gândesc serios să te avanseze! Urmează o perioadă foarte bună pentru tine!

Taur


Ai devenit foarte altruist/ă în ultima perioadă, iar lucrul acesta înseamnă enorm pentru cei care te cunosc. Chiar dacă nu e clar cărui fapt se datorează schimbarea ta de comportament, e clar că toți sunt sunt încântați din acest punct de vedere și nu sunt interesați să afle mai multe! Ține-o tot așa!

Gemeni


De dimineață o să primești o veste mai puțin favorabilă care te va lăsa mut/ă de mirare. Poate fi vorba de înrăutățirea stării de sănătate sau de apariția unei probleme serioase la locul de muncă. E de așteptat ca toți să fugă de răspundere și să arate cu degetul spre tine!

Rac


Dacă te vei trezi și astăzi obosit/ă și fără chef, trebuie să mergi la medic și să renunți la stilul de viață falimentar pe care l-ai îmbrățișat în ultima perioadă! Nu crezi că ai consumat mult zahăr și că ai renunțat complet la mișcare? Lucrurile acestea contează destul de mult chiar dacă nu pare la prima vedere!

Leu


O să iei parte astăzi la o discuție interesantă, de pe urma căreia poți dobândi o serie de informații utile. Profită de acestea și încearcă să le exploatezi la potențialul lor maxim! Pe seară, e posibil ca doi-trei prieteni dragi să îți treacă pragul. Cu siguranță te vor înveseli!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro