Fecioară


Atmosfera de la locul de muncă este tot mai încordată și, în ultimul timp, te simți tot mai singur/ă. Încearcă să ieși din această stare proastă și să îți faci anumiți prieteni! Altfel, vei întâmpina dificultăți tot mai mari!

Balanță


Ascultă-ți instinctul, mai ales atunci când e vorba de sentimente! Chiar dacă cei din jur îl laudă încontinuu pe partener, tu știi că lucrurile nu sunt așa de roz precum par, așa că nu trebuie să îl scapi din ochi nici măcar o secundă! Rămâi vigilent/ă!

Scorpion


Vei primi astăzi o sumă importantă de bani, iar lucrul acesta îți va readuce instant zâmbetul pe buze. Distribuie-i cât mai înțelept și încearcă să nu faci excese! Pe seară, sunt mari șanse ca prietenii să te viziteze, încearcă să fii o gazdă cât mai primitoare!

Săgetător


O rudă ori un prieten apropiat are de susținut astăzi un examen important. Din păcate, nu poți să o ajuți atât de mult pe cât ți-ai dori, dar cel puțin poți să îi urezi succes și să îi oferi eventuale sfaturi. Cine știe, cu puțin noroc, poate că va reuși să facă o figură frumoasă în fața comisiei!

Capricorn


Din punct de vedere emoțional, poți spune că o duci chiar bine. Cu toate acestea, simți o nefericire, ori un gol spiritual, iar acestea sunt cauzate de lipsa banilor. Încearcă să îți orientezi atenția și către aceste aspecte ale vieții tale, pentru că sunt la fel de importante!

Vărsător


Firma în care lucrezi este supusă unui audit sau unei verificări mai serioase. Din această cauză, șefii tăi sunt extrem de încordați și își pot vărsa nervii chiar asupra ta. Stai cu capul la cutie o perioadă mai lungă de timp!

Pești


Dacă te-ai săturat să primești sfaturi fără să fi cerut acest lucru, de ce nu abordezi problema în mod direct? Trebuie să fii mult mai curajos/curajoasă și să lași temerile în urmă! E cazul să te dezvolți și din acest punct de vedere!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro