Fecioară

Dacă ești singur/ă și îți dorești să începi o relație de iubire, chiar nu trebuie să pari disperat/ă! Din contră, încearcă să arăți că nu ești neapărat interesat/ă de acest aspect și o să vezi că vei avea mai mulți pretendenți!

Balanță

Cineva îți va propune să lucrezi într-un nou domeniu, pe care îl consideri dificil. Totuși, o să te descurci foarte bine și de această dată și vei reuși să stârnești admirația șefilor. Ține-o tot așa!

Scorpion

Dacă manevrezi documente sensibile la locul de muncă, trebuie să fii deosebit de atent/ă cu scurgerile de informații! Respectă procedurile stabilite și bunele-practici ce decurg din experiența colegilor! Chiar nu e cazul să faci o revoluție ori să îți asumi inutil riscuri!

Săgetător

Te vei confrunta astăzi cu o durere insuportabilă, care te va determina să mergi la medic de urgență. Din fericire, vei nimeri pe mâinile unei persoane pricepute care este pasionată de ceea ce face! Totuși, nu e în regulă să aștepți până în ultimul moment ci din contră, să încerci pe cât posibil să previi!

Capricorn

Dacă nu ți-ai planificat nimic pentru acest weekend, încă poți să o faci! Sondează bine piața și nu alege acele oferte care par prea bune pentru a fi adevărate! De cele mai multe ori, în cazul lor există informații ascunse deliberat!

Vărsător

Vei începe astăzi un proiect nou, în care crezi cu tărie. Dacă e vorba de un lucru legat de job, s-ar putea să beneficiezi de sprijin din partea colegilor. Ai grijă să nu uiți acest aspect atunci când vor începe să apară rezultatele dorite!

Pești

Vei găsi astăzi rezolvarea la o problemă mai veche. Din fericire, vei constata că întârzierea în identificarea ei, nu a produs consecințe! Drept urmare, ai doar motive de bucurie și nici măcar unul pentru a fi posomorât/ă!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro