Fecioară


Nu te grăbi să îi judeci pe cei de lângă tine dacă nu știi toate detaliile! De multe ori, persoanele care sunt mai izolate au o anumită suferință ori problemă care îi macină și din această cauză se manifestă astfel. Dar dacă vei reuși să le câștigi încrederea, se vor dovedi a fi cei mai loiali prieteni!

Balanță


În ultima perioadă te-ai grăbit să acționezi fără să te gândești deloc la consecințe. Chiar dacă ai crezut că faci un lucru bun și că ai câștigat timp, de fapt nu e chiar așa! Fii mai calculat/ă ca să eviți situațiile neprevăzute!


Scorpion


Renunță la anumite obiceiuri nocive! Viața este oricum prea scurtă ca să ne permitem să avem vicii precum fumatul sau consumul de alcool! Încearcă să adopți obiceiuri mai sănătoase și să faci cât mai multă mișcare!

Săgetător


O să te trezești cu greu astăzi și până te mobilizezi cu adevărat, o să treacă mult timp. De aceea, roagă un coleg să te suplinească până la masa de prânz, cu promisiunea că atunci când va avea nevoie, și tu îi vei întoarce favorul!


Capricorn


Unul dintre superiorii tăi are o părere foarte bună despre tine, în timp ce o altă persoană importantă are impresia că tu mai mult stai degeaba. Fă ceva ca să îi schimbi părerea și acestuia din urmă! Altfel, munca ta nu va fi niciodată apreciată la adevărata ei valoare!

Vărsător


În această dimineață o să primești o invitație de petrecere a timpului liber într-un loc cu adevărat inedit. Poate fi vorba de o ieșire în oraș alături de cei dragi sau de o cină romantică alături de iubit. În tot cazul, trebuie să te aranjezi puțin înainte de acest eveniment!


Pești


O să primești astăzi o sumă importantă de bani dintr-o sursă neașteptată. Sigur, bucuria va fi imensă, dar chiar merită să anunți pe toată lumea? E de preferat să păstrezi anumite informații și detalii doar pentru tine!Citește și horoscopul de mâine și află ce-ți rezervă astrele pentru prima zi din februarie! Vezi AICI!  
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro