Fecioară


Încearcă să îți măsuri cuvintele și să nu te implici în conflicte care nu te privesc în mod direct! Nu uita, ești răspunzător/răspunzătoare pentru ceea ce spui și, în contextul actual (extrem de tensionat), e de preferat să păstrezi tăcerea!

Balanță


Mulți dintre colegi și-ar dori o mai mare implicare din partea ta. Totuși, atât timp cât nimeni nu are curajul de a exprima în mod direct acest lucru, poți să invoci diverse motive pentru a păstra același mod de lucru: fie nu ai știut de spre ce e vorba, fie nu ai înțeles exact...


Scorpion


În prima zi lucrătoare a acestei săptămâni o să primești sarcini dificile, total inedite pentru tine. Din acest motiv, o să te simți copleșit/ă de emoții, dar din fericire o să primești sprijin din partea mai multor persoane!

Săgetător


Nu dispui de suficient timp liber ca să îți pui în practică toate proiectele. Chiar dacă vor exista nemulțumiri și vei acumula frustrări, tot nu ai o scuză viabilă pentru a apela la scurtături mai puțin morale. Rămâi la fel de verticală și alege drumul corect, chiar dacă îți va aduce rezultatul dorit mult mai târziu!


Capricorn


Ți-ai dori să fii cu adevărat ascultat/ă și respectat/ă. dar din păcate lucrurile acestea rămân doar un deziderat. Totuși, nu ai niciun motiv real că să îți verși supărările pe persoane nevinovate! E cazul să dai dovadă de mai multă maturitate!

Vărsător


De dimineață, o să descoperi că ai mai multe calități decât ai fi crezut. Atunci când vei fi pus/ă în fața unei situații  inedite, o să se activeze resorturi interioare care te vor ajuta din nou să faci cele mai bune alegeri. Nu te gândi la deznodământ, ci lasă-te ghidat/ă de intuiție!


Pești


Banii sunt tot mai puțini? Trebuie să înveți să pui deoparte și să faci cu adevărat compromisuri! În același timp, e esențial ca toate rudele tale să îți urmeze exemplul pentru că, altfel, o să simți că lucrezi în gol, fără vreun rezultat notabil! 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro