Horoscop 7 mai: Nu toate schimbările sunt ușoare!

Astrologie / 07.05.2024

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!


Berbec


Ziua aceasta va fi destul de dificilă pentru tine, mai ales dacă ai lăsat anumite treburi nerezolvate în familie. Cel mai bine este să spui sincer ceea ce ai pe suflet și să nu lași loc de interpretări! Pe seară, e posibil ca anumiți prieteni să te viziteze, iar lucrul acesta te va încânta nespus!

Taur


Deși nu ai o situație financiară excelentă, măcar nu te poți plânge. Cu toate acestea, trebuie să îți limitezi pe cât posibil cheltuielile și să îți distribui cât mai eficient resursele. Ascultă-i pe cei care au mai multă experiență decât tine și care au trecut prin situații similare!

Gemeni


Zilele acestea libere au fost destul de obositoare pentru tine și pare că ești chiar bucuros/bucuroasă că reîncepi serviciul. Totuși, după câteva zile o să te plictisești din nou și o să vrei iarăși o schimbare. E nevoie să fii mult mai constant/ă!

Rac


Din punct de vedere sentimental, pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru tine. Totuși, nu trebuie să te culci pe o ureche! Rămâi la fel de vigilent/ă fiindcă partenerul tău pare a fi predispus greșelii!

Leu


Dacă ești nemulțumit/ă de felul în care arăți sau de greutatea pe care ai atins-o, trebuie să faci ceva în această privință! Lasă deoparte lamentările și treci la acțiune! Pentru rezultate notabile, e nevoie de o mai mare implicare din partea ta!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro