Horoscop 8 mai: Câteodată, este nevoie și de un duș rece

Astrologie / 07.05.2024

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua aceasta se anunță a fi destul de dificilă pentru că vei primi sarcini importante și destul de urgente la locul de muncă. Din fericire, ai câțiva colegi mai săritori care te vor ajuta necondiționat. Păstrează-ți optimismul!

Taur


Din punct de vedere amoros, lucrurile nu stau foarte bine pentru tine. Ești permanent supus/ă unor presiuni și unui șir neîntrerupt de întrebări. Explică-i partenerului că trebuie să își schimbe radical comportamentul, altfel o vei face tu și sigur nu-i va conveni acest lucru!

Gemeni


De dimineață o să primești o veste foarte bună referitoare la situația ta materială. Poate fi vorba de o avansare sau cine știe, poate chiar de o moștenire. Fii cu ochii în patru, ca să nu ratezi vreo ocazie importantă!

Rac


Trebuie să fii mai implicat/ă în viața de familie și să îți ajuți cu adevărat partenerul! Privește obiectiv, sarcinile nu sunt împărțite echitabil între voi! Cu siguranță va sesiza această schimbare de comportament și relația dintre voi se va îmbunătăți rapid!

Leu


Vei intra astăzi într-o discuție contradictorie cu unul dintre superiori. Din fericire, reușești să te oprești înainte de a spune cuvinte pe care le vei regreta mai târziu. Pe viitor, nu mai fi la fel de încăpățânat/ă, mai ales dacă există chiar și o mică șansă să greșești!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro