Horoscopul de weekend: Sfârșit de săptămână neobișnuit pentru Berbeci

Astrologie / 10.05.2024

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Acest sfârșit de săptămână va fi neobișnuit de liniștit pentru tine. Din fericire, după o perioadă mai agitată ai în sfârșit ocazia de a te relaxa. Profită de oportunitate și reîncarcă-ți bateriile pentru săptămâna ce va urma.

Taur


Din punct de vedere sentimental, se poate spune că ai avut și zile mai bune. Se pare că partenerul tău traversează o perioadă mai dificilă și fără puțină implicare din partea ta, relația riscă să se deterioreze. Nu te sfii să ceri și tu anumite lucruri de care ai nevoie, sigur jumătatea ta va fi bucuroasă să îți facă pe plac!

Gemeni


Sâmbătă o să descoperi anumite lucruri noi și extrem de interesante în legătură cu o persoană din anturajul tău. Dacă vei reuși să folosești respectivele informații în avantajul tău, vei avea multe de câștigat. În schimb, duminica va fi extrem de liniștită și totul va decurge conform planificării.

Rac


Deși este weekend, se pare că șefii tăi se confruntă cu o problemă importantă legată de job. Pe cale de consecință, o să fii contactat/ă telefonic și vei pierde o bună perioadă de timp cu explicații acordate acestora. În tot cazul, important e că se va găsi o rezolvare și că nu s-a întâmplat nimic atât de dramatic.

Leu


Sunt mari șanse ca în acest weekend să te trezești în mijlocul unui conflict important, dar care obiectiv vorbind, nu te privește în mod direct. Ca de obicei, spiritul tău justițiar se va activa și vei constata din nou că te ia gura pe dinainte. Pe viitor, e musai să dai dovadă de mai multă stăpânire de sine!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro