Horoscopul de weekend: Timpul le va rezolva pe toate!

Astrologie / 03.05.2024

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!


Berbec
Vei profita din plin de aceste zile libere și o să ai ocazia de a restabili legătura cu rude mai îndepărtate. Din fericire, partenerul tău de viață are mare încredere în tine și îți va cere ajutorul într-o chestiune sensibilă. Vei fi extrem de mândru/mândră că a apelat la tine, iar lucrul acesta îți va dovedi că ești special/ă!
Taur
Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt chiar atât de bine așezate pentru tine. Totuși, nu trebuie să te îngrijorezi pentru că în curând, totul va reveni la normal. Trebuie doar să îți păstrezi optimismul și să fii la fel de implicat/ă!

Gemeni
Pentru că urmează un weekend prelungit pentru tine și partener, cel mai probabil că veți petrece timpul într-o destinație pitorească, posibil chiar în afara țării. Sigur, veți cheltui o sumă considerabilă dar tot efortul financiar va merita! O să descoperiți locuri incredibile și veți rămâne cu amintiri excelente!
Rac
Ai lăsat treburi nerezolvate la locul de muncă? Încearcă să nu te stresezi prea mult! Timpul le va soluționa pe toate, așa că poți să îți îndrepți energia spre lucrurile care contează cu adevărat pentru tine, respectiv către familie! Iar dacă nu ai casa aranjată cum trebuie, poți să faci un ultim efort sâmbătă dimineața, iar apoi să te pregătești să primești invitații!

Leu
Urmează o perioadă agitată pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar. Așa că, de ce nu îți distribui energia către lucrurile care contează cu adevărat? Ca să ieși la liman trebuie să faci anumite compromisuri și să te zbati mai mult decât de obicei!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro