Fecioară

După o săptămână foarte ușoară, e firesc să te aștepți ca și weekendul să fie în aceeași direcție. Totuși, nu va fi deloc așa și chiar vei fi surprins/ă de sarcinile dificile pe care trebuie să le îndeplinești. Totuși, e necesar să îți păstrezi optimismul!

Balanță

Dacă nu vei avea așteptări prea mari de la ceilalți, riscurile de a fi dezamăgit/ă sunt mult mai mici. De aceea, încearcă să îți stabilești conduita în funcție de acest principiu și o să vezi că îți este mult mai bine!

Scorpion

Trebuie să fii extrem de atent/ă la alimentație dar și la felul în care te expui intemperiilor! Riști să dobândești o răceală sau chiar o bacterie sau un virus! Chiar nu e momentul potrivit pentru vizite la medic!

Săgetător

Timpul nu va fi deloc de partea ta în aceste două zile. Din fericire, reușești să ieși basma curată din situațiile dificile și chiar să îi mobilizezi pe cei din jurul tău. Rămâi la fel de concentrat/ă și pasionat/ă de ceea ce faci!

Capricorn

În ultima perioadă ai exagerat cu economiile și partenerul tău este extrem de frustrat din această cauză. Trebuie să ieși din acest joc stupid și să îți permiți luxul de a te mai relaxa! De exemplu, poți da o fugă la munte sau la mare chiar în aceste două zile!

Vărsător

Ai impresia că le știi pe toate dar, de fapt, încă mai ai multe de învățat, cel puțin în ceea ce privește interacțiunile cu ceilalți. Renunță la viața de lup singuratic și încearcă să te integrezi cât mai bine în grup!

Pești

O problemă minoră se va agrava odată cu trecerea timpului. De aceea, s-ar putea să fii mai stresat/ă decât de obicei și să faci anumite greșeli inexplicabile. Pe cât posibil, încearcă să îți păstrezi calmul!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro