Fecioară


Din punct de vedere sentimental, se pare că o duci excelent. Totuși, nu te baza exclusiv pe spusele partenerului tău, mai ales atunci când e vorba de chestiuni mai sensibile. Din când în când, îl mai poți verifica, ca să te asiguri că are aceleași bune intenții!

Balanță


Dacă nu ești hotărât/ă ce să faci în acest weekend, nu trebuie să îți faci niciun plan. O să primești numeroase oferte de la prieteni, tu trebuie doar să le accepți pe acelea care sunt cele mai potrivite pentru tine!

Scorpion


Timpul tău este extrem de prețios și nu trebuie să permiți altor persoane să îți facă programul. Dacă poți rezolva multe dintre treburi online, trebuie să apelezi la această metodă! Plata facturilor, obținerea unor acte/autorizații este mult ușurată în prezent datorită tehnologiei! Profită de ea!

Săgetător


Îl cunoști foarte bine pe partenerul tău, chiar și în cele mai mici aspecte. De aceea, dacă îl vezi subit trist și închis în sine, e clar că ascunde ceva. Încearcă să îi oferi sprijinul de care are nevoie, chiar dacă refuză comunicarea!

Capricorn


Dacă simți că te-ai îndepărtat de anumite rude, weekendul acesta este momentul ideal pentru a restabili legătura. Încearcă să afișezi o atitudine cât mai relaxată și o să vezi că și ceilalți îți vor urma exemplul!

Vărsător


Jumătatea ta este foarte apreciat/ă în colectivitățile din care face parte, iar lucrul acesta te pune puțin pe gânduri. Oare de ce în privința ta lucrurile nu stau chiar așa? Răspunsul e cât se poate de simplu: partenerul e mereu zâmbitor și sociabil, și nu refuză discuțiile mici!

Pești


O să te simți puțin slabit/ă în acest weekend, mai ales dacă ai lucrat necontenit la un anumit proiect. Trebuie să înveți să prioritizezi și să îți gestionezi eficient resursele! Altfel, starea ta de sănătate va continua să se deterioreze!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro