Fecioară


Ai primit multe oferte de petrecere a timpului liber în aceste două zile! Dacă nu ai nimic deosebit planificat, trebuie să accepți măcar o parte din invitații! Altfel, te vei plictisi din nou acasă și te vei plânge că ești singur/ă și fără prieteni!

Balanță


Ai foarte multe lucruri de rezolvat în acest weekend. Cu toate acestea, nu trebuie să te lași cuprins/ă de agitație fiindcă e suficient timp pentru toate, trebuie doar să te organizezi mai bine!

Scorpion


Ascultă-ți instinctul atunci când vine vorba de dragoste și nu te lăsa influențat/ă de părerile altora, oricât de binevoitoare ar părea! E cazul să fii puțin mai tranșant/ă și, de ce nu, să înveți să îți asumi anumite riscuri!


Săgetător


Trebuie să acorzi atenția cuvenită odihnei! Ai avut parte de multe provocări în săptămâna care tocmai a trecut, iar zilele ce vor urma vor fi la fel de intense. De aceea, este important să îți reîncarci bateriile și să faci acele activități care te relaxează și îți produc plăcere!

Capricorn


Nu e deloc în regulă să participi la bârfele de la locul de muncă și să începi chiar să îți critici colegii! Evită să te poziționezi într-o tabără anume și, pe cât posibil, păstrează echidistanța! Altfel, așteaptă-te să fii tratat/ă cu aceeași monedă!


Vărsător


Petreci foarte mult timp în mediul virtual și din această cauză uiți să te bucuri de lucrurile reale, cu adevărat importante! Încearcă să îți reconfigurezi prioritățile și, pe cât posibil, să îți protejezi organismul!

Pești


Vei participa în aceste două zile la o competiție sportivă extrem de intensă. Dacă nu mai ai forma fizică de altă dată, măcar poți să urmărești deznodământul de pe margine! În aceste zile, e important să ai o formă de distracție, care să îți stârnească interesul!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro