Frigărui de pui cu rozmarin
Mancaruri / 23.09.2016

Ingrediente

2 bucăți de piept de pui fără piele și os, tăiate cuburi
1/2 cană cu ulei de măsline
1/2 cană sos de maioneză cu usturoi
3 linguri cu sos Worcestershire
1 lingură cu rozmarin proaspăt, tocat mărunt
2 lingurițe cu sare
1 linguriță cu zeamă de lămâie
1 linguriță cu oțet
1/4 linguriță piper măcinat
1 lingură cu zahăr (opțional)

Mod de preparare

Amestecă într-un bol uleiul de măsline, sosul de maioneză, sosul Worcestershire, rozmarinul, sarea, zeama de lămâie, oțetul, piperul și zahărul.
Pune bucățelele de carne în bol și amestecă bine. Acoperă și lasă la frigider timp de 30 de minute.
Încinge grătarul, apoi înfige bucățelele de pui pe bețele pentru frigărui și aruncă sosul în care le-ai marinat.
Unge grătarul cu puțin ulei și așază frigăruile.
Lasă-le timp de aproximativ 15 minute sau până când carnea este bine făcută.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro