Rochie lungă sau scurtă la nuntă? Dilema pe care o are orice invitată la un astfel de eveniment
Modă · Stil / 16.09.2020

Cu siguranță, te-ai regăsit și tu cel puțin o dată în situația de a-ți adresa următoarea întrebare: rochie lungă sau scurtă la nuntă? Dacă această dilemă încă te mai bântuie, indiferent de alegerea pe care ai luat-o sau pe care ai de gând să o iei, suntem aici ca să îți oferim cele mai bune răspunsuri!

Descoperă în rândurile de mai jos ce spun experții: când este în regulă să porți rochii lungi la o nuntă și când anume ar trebui să mizezi pe o rochie scurtă. Vezi de asemenea și alte reguli de care ar trebui să ții cont în vestimentația ta!

Rochie lungă sau scurtă la nuntă: ce spun specialiștii


Răspunsul la întrebarea „rochie lungă sau scurtă la nuntă” este mai complex decât ai crede. De cele mai multe ori, el depinde în mare de specificul evenimentului, dar și de alți factori, după cum vei vedea în rândurile de mai jos!


Dress code-ul nunții


Dacă participi la o nuntă epocală, un eveniment spectaculos într-o locație de vis, este evident că e complet contraindicat să îmbraci o rochie scurtă sau lipsită de pretenții. Dar dacă petrecerea e mai degrabă casual, între prieteni, sau se suprapune dress code-ului cocktail, poți purta liniștită o rochie scurtă. Citește continuarea pe Divahair.ro
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro