Gigi Hadid, model și agent de securitate: A scos o intrusă de pe scenă la prezentarea Chanel
Modă · Stiri / 01.10.2019

Show-ul casei de modă Chanel din cadrul Săptămânii de Modă de la Paris a fost întrerupt de o femeie care s-a urcat pe scenă, în timpul prezentării finale.

Pentru că în preajmă nu se aflau agenți de securitate, modelul Gigi Hadid a luat inițiativa și a scos-o pe intrusă de pe scenă.

Îmbrăcată într-o ținută inspirată de carourile clasice Chanel, femeia a fost identificată ca fiind franțuzoaica Marie Benoliel, o comediană și vloggeriță care are peste 195.000 de followeri pe Instagram.




Prezentarea colecției pentru primăvară/vară 2020 a fost organizată astfel încât scena să imite acoperișul unei clădiri din Paris. Este prima colecție creată de designerul Virginie Viard, protejata regretatului Karl Lagerfeld.

Însă finalul show-ului a fost cel care a adus suspans în rândul spectatorilor. O femeie a urcat pe scenă și a început să defileze împreună cu modelele.

Ceea ce s-a întâmplat apoi este și mai interesant. Gigi Hadid, care își terminase defilarea, a oprit-o pe intrusă din traseul său și a condus-o în afara scenei. Modelul american nu părea deloc mulțumit de faptul că cineva încearcă să distrugă prezentarea de modă. Gigi i-a pus mâna pe umăr femeii și a îndreptat-o către ieșire. Ulterior au apărut și agenții de securitate care au preluat-o pe intrusă.

Momentul nu a trecut neobservat pe rețelele de socializare. Fanii modelului au fost încântați de reacția sa, unii dintre ei spunând că este un moment unic în istoria prezentărilor de modă. 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro