Detoxifierea de zahăr: meniu pentru a doua zi
Micul dejun- prima variantă: 1/2 cană cu ovăz (fulgi sau spărtură de ovăz) cu fructe de pădure şi seminţe crude sau migdale.
- a doua variantă: 3 ouă jumări (papară) cu un pumn de frunze de spanac.
Gustare - un pumn mic de nuci/migdale/caju/alune de pădure crude.
Prânz
- prima variantă: dovlecel/zucchini şi ardei la grătar cu dressing de lămâie, oţet, ulei de măsline şi cimbru uscat.
- a doua variantă: salată de varză albă şi roşie cu morcovi răzuiţi şi un dressing cu ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare şi pătrunjel proaspăt.
Cină
- prima variantă: mix de legume verzi la abur şi supă de fasole/linte/mazăre.
- a doua variantă: cod la cuptor cu varză de Bruxelles trasă în tigaie sau la cuptor.
Detoxifierea de zahăr: meniul pentru a treia zi
Micul dejun- prima variantă: 1/2 cană cu ovăz (fulgi sau spărtură de ovăz) cu fructe de pădure şi seminţe crude sau migdale.
- a doua variantă: omletă din 3 ouă cu creveţi şi o salată caldă de spanac, ridichi şi nuci trase în tigaie.
Gustare - un pumn mic de nuci/migdale/caju/alune de pădure crude.
Prânz
- prima variantă: pulpe de pui la tigaie cu rozmarin, salvie şi lămâie.
- a doua variantă: pui la cuptor cu ceapă, măsline negre şi cimbru.
Cină
- prima variantă: ciuperci înăbuşite cu ceapă, usturoi, morcovi, ţelină, cimbru şi foi de dafin.
- a doua variantă: paste din orez brun cu sos de ciuperci, busuioc şi roşii.