adidas te pregătește de iarnă cu gama ClimaWARM+
Actualitate / 22.10.2013

adidas lansează noua gamă ClimaWARM+, care va schimba modul în care atleții dau randament la temperaturi scăzute. Produsele din gama ClimaWARM+ au fost concepute împreună cu David Beckham. Datorită fibrelor goale în interior din care este confecționată noua gamă, corpul este izolat termic, pielea se menține uscată, iar temperatura corpului rămâne ridicată. Fibrele special gândite pentru ClimaWARM+ permit articolelor vestimentare să fie mai ușoare, ceea ce asigură echilibrul ideal pentru maximizarea performanțelor: greutate redusă și temperatură corporală optimă.

adidas și-a luat angajamentul de a găsi inovații pentru atleți, astfel încât să le permită acestora să se concentreze pe performanțe, atât la antrenamente, cât și în competiții. ClimaWARM+ absoarbe rapid umezeala de pe corp și accelerează timpul de uscare, iar noua gamă include și tehnologia Elastane, care le asigură atleților o mare libertate în mișcare.
 
Ideea din spatele fibrelor din gama ClimaWARM+ a venit din mimetismul bio. Specialiștii Innovation brand adidas au analizat cum își mențin urșii polari temperatura corpului constantă, chiar și în condiții meteo extreme, prin intermediul firelor de păr care alcătuiesc blana, goale în interior, iar apoi au dezvoltat un sistem similar de menținere a temperaturii.
 
Gama ClimaWARM+ a fost testată riguros în încăperea special concepută de adidas, ‘Clima’, unde produsele au fost expuse la temperaturi de până la -35 grade Celsius. Gama ClimaWARM+ are atât tricouri, pantaloni, cât și jachete, hanorace și accesorii, care vor menține corpul atletului la temperaturi optime, indiferent de sportul pe care îl practică.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro