Victor Ponta și Remus Truică, oamenii de nădejde ai lui Adrian Năstase   Foto 2012, Mediafax Se poate spune că Remus Truică a fost pentru Adrian Năstase ce a fost Sebastian Ghiță pentru Victor Ponta. Același mod de lucru, o companie de servicii și multe contracte cu statul.
Prințul Paul de România e șarlatanul perfect. Fiul lui Carol Lambrino, urmașul Regelui Carol al II-lea din căsătoria cu Zizi Lambrino, a folosit la maximum calitatea de prinț, în 2012 fiind recunoscută de un tribunal din România. Și ce-a făcut? A început să ceară despăgubiri și terenuri statului român. Pentru a se îmbogăți rapid, s-a aliat cu Remus Truică și Dan Andronic și a fost împropietărit în urma unor abuzuri cu Ferma Regală Snagov, o proprietate imobiliară a cărei valoare depășește 135 de milioane de euro. El primea 20 de procente din tot ce recupera grupul.
  • Maia, marţi, 15.12.2015 10:28
    Jigodii de judecatori!

    Pe doctorul Mencinicopschi sau pe Gica Popescu nu i-au mi arestat la domiciliu...insa ii tin in puf pe nesimtitiii astia..iar printul Paul se dadea si mare nobil..mare caracter....Halal nobil! Poate intr-o zi se va face dreptate si vor disparea in negura timpului si jigodiile astea de judecatori!!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro