Idei inedite de cadouri de la designerii scandinavi
Actualitate / 18.10.2013

Căutăm întotdeauna idei noi și creative de cadouri pe care să le oferim de Sărbători pentru a-i surprinde și încânta pe cei dragi. Designerii BoConcept propun în acest sezon multiple combinații de produse pentru cadouri ce includ lămpi, perne decorative, sculpturi, sfeșnice și multe alte accesorii ce vor aduce bucurie și noutate în orice locuință.

O idee îndrăzneață de cadou ar putea fi noua lampă sculpturală Pine Cone creată de designerii danezi Charlotte Höncke și Oliver Recht. Disponibilă atât ca suspensie pentru tavan cât și ca lampă de masă, ea crează un contrast minunat între metalul abajurului și lemnul sau țesătura suportului.
 
Accente sclipitoare sau lucioase sunt folosite și pe cele mai noi modele de perne decorative din colecție, combinate cu nuanțe calde sau imprimeuri expresive.
Pentru cei mai practici dintre noi, propunerile constau în cutii pentru depozitare sau tăvi pentru hârtie, cu design delicat din lemn de salcâm. O idee mai veselă ar fi sculpturile în formă de păsări ce vor aduce  garantat zâmbetul pe buzele celui care le va primi.
 
Pentru iubitorii de produse de design se poate crea un mix cu produse din ceramică albă, lucrate manual. Așezarea lor pe masa de dining sau pe un bufet alăturat, într-un ansamblu ca de gheață, va crea atmosfera unei ierni de vis.
 
Selecția de accesorii propuse de BoConcept pentru aceast sezon este foarte variată atât în materie de produse cât și de prețuri – de la suporturi delicate pentru lumânări și până la sculpturi în forme îndrăznețe de animale sau vaze inedite, cu prețuri începând de la 59 lei.
 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro