Inovatie Klorane: Produse de ingrijire a parului cu fibra de in
Actualitate / 12.02.2014

Mulțumită unei tehnologii unice, fără precedent, de obtinere a VOLUMULUI părului in mod natural, Laboratoarele KLORANE lansează o inovație: noua gamă cu extract de fibră de in, dedicate femeilor care își doresc un păr cu VOLUM, obținut în mod natural, de la rădăcină.

Pentru a satisface cerinţele părului cu tendinţă de subţiere, fără viaţă, Laboratoarele KLORANE au ales inul şi au extras din esenţa sa fibre despre care se ştie că oferă beneficii de protecţie naturală.

Prin efectul autentic de „lifting natural" , acestea oferă suport şi volum părului, de la rădăcină.

Noua gama Klorane cu extract de fibră de este cuprinsă din:
Sampon Volmizator natural
Formula usoara "exclusiva" cu extract de fibra de in pentru un efect de lifting si protectie. Combinatie exclusiva de surfactati riguros selectati pentru un volum obtinut natural!


Balsam pentru descurcare

Extract din fibra de in pentru un efect de lifting si protectie. Agentul de descurcare nu ingreuneaza parul. Clatire pentru luciu, par lucios si matasos.

Spray de stilizare si amplificare-Lifting de la radacina Extract din fibra de in pentru un efect de lifting si protectie.Silicat "de tip rasina" de origine minerala, pentru un efect de lifting natural si ridicare de la radacina.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro