Mesajul tulburător al fiicei lui Muhammad Ali, după moartea tatălui ei

Actualitate / 06.06.2016

Hana Ali, una dintre fiicele marelui campion de box Muhammad Ali, decedat vineri, a postat pe Twitter un mesaj tulburător.

Una dintre fiicele lui Muhammad Ali a publicat pe Twitter câteva cuvinte emoţionante despre despre tatăl său, despre care a scris că a fost un mare luptător chiar și pe patul de moarte, relatează tabloidul britanic The Mirror.

Celebrul pugilist Muhammad Ali a murit vineri, într-un spital din Phoenix, unde fusese spitalizat cu o seară în urmă din cauza unor probleme respiratorii. Ali a fost internat joi seară în spital, iar reprezentanţii lui au declara că acesta este într-o stare bună, dar vineri starea să de sănătate s-a agravat. Muhammad Ali suferea de aproape 30 de ani de maladia Parkinson şi a fost spitalizat de două ori, în 2014 şi 2015, pentru o pneumonie şi o infecţie urinară.


"Inimile noastre suferă, dar suntem fericiți că tata este acum liber. Am încercat să fim puternici și i-am șoptit la ureche «Poți să pleci acum. Vom fi bine. Te iubim. Îți mulțumim. Poți să te întorci la Dumnezeu acum.» Cu toții i-am fost alături, îmbrățișându-l și sărutându-l și ținându-l de mâini, cântându-i o rugăciune islamică. Toate organele sale au cedat, dar inima nu se va opri să-i bată. Timp de 30 de minute... inima sa a continuat să bată. Nimeni nu a mai văzut așa ceva. Un adevărat testament pentru rezistența Spiritului și Voința sa! Vă mulțumim tuturor pentru dragoste și sprijin!", a scris Hana Ali pe contul ei de Twitter.


Imediat după moartea lui Ali, cealaltă fiică a sa, celebra Leila Ali, campioană mondială la box feminin, neînvinsă la profesionişti, a postat un mesaj pe Facebook, în care şi-a exprimat durerea: "Iubesc această poză cu tatăl meu. Îţi mulţumesc pentru toată iubirea ta faţă de mine. Simt şi acum dragostea ta faţă de mine şi o apreciez", puncta Leila, postând o fotografie din 2001 pe Facebook, în care apărea alături de tatăl sau, la premiera filmului Ali.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro