Nimeni nu vrea acest câine. Oare de ce?

Actualitate / 27.06.2017

Bear e un câine trist, pe care nimeni nu vrea să-l adopte. Îngrijitorii de la adăpostul de animale în care este ţinut nu ştiu care-i motivul pentru care patrupedul nu-şi găseşte un stăpân.

Sunt doi ani şi jumătate de când Bear stă în adăpost, în aşteptarea unui stăpân, dar până acum n-a fost să fie. Se pare că pur şi simplu este cel mai ghinionist câine din lume, altfel nu se explică de ce toţi oamenii îl ocolesc. Urât nu-i, obraznic nicidecum, dimpotrivă - e mai paşnic decât mulţi care-şi spun oameni, nu-i fioros şi este foarte devotat, doar că... în timp ce alţi camarazi canini au fost adoptaţi şi trăiesc fericiţi, el tot în cuşca lui a rămas. Şi asta-l roade rău, se şi vede pe figura lui tristă cât de mult suferă.


Bear a ajuns în adăpost după ce a fost găsit pe stradă în Flint, o localitate din Michigan (SUA) şi de atunci este ţinut în centrul Detroit Animal Welfare Group (DAWG).

"Avea cam şapte luni şi era foarte slăbit când a fost adus. A fost îngrijit de o familie o vreme, dar apoi oamenii s-au mutat şi n-au mai putut să-l ţină", a explicat Kelley LaBonty, directoarea DAWG, pentru The Dodo.

Anii s-au scurs şi, ca un făcut, de fiecare dată când apărea cineva interesat de Bear se râzgândea sau apărea ceva şi nu-l mai adopta. "L-am dus la sute de evenimente pentru adopţii, dar nu l-a luat nimeni", a mai spus şefa centrului.
  • Alina, miercuri, 21.06.2017 23:47
    Referitor la "Nimeni nu vrea acest câine. Oare de ce?" de Daniel Dumitrescu

    Eu vreau sa -l adopt pe Bear , daca centrul respectiv e de acord sa -l trimita in Romania .Mai am acasa si alte animalute si cred ca se va integra perfect . Alina .

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro