Noul Multicooker Oursson MP5010PSD
Actualitate / 07.04.2014

Descopera secretul gatitului usor si rapid, sanatos si delicios!

Nu mai este la moda sa obosesti si sa transpiri gatind in picioare la aragaz, si nici nu mai e necesar! Noul Multicooker Oursson MP5010PSD este un aparat de gatit multifunctional elvetian care gateste sub presiune, inabusit, prajeste, coace, fierbe, face tocana, gateste la aburi... Pe scurt, este minunat pentru a gati mancaruri multe si delicioase in cel mai scurt timp si cu minimum de efort!
De ce sa pierzi timp pretios? Multicookerul Oursson MP5010PSD va pregati rapid si cu usurinta masa de pranz sau cina. Este multifunctional, are 52 programe automate de gatit si, datorita tehnologiei SMART, este capabil sa controleze si sa regleze temperatura si presiunea necesara pentru a gati aproape orice fel de mancare: de la supe si ciorbe pana la fripturi si tocanite, legume la aburi, cel mai bun orez, sosuri, peste sau carne, cea mai simpla omleta sau un desert elaborat, dar si iaurt, gem, bauturi sau compoturi.


In plus, noul multicooker vine la pachet cu o carte de retete sanatoase si sfaturi utile, care te vor ajuta sa faci fata cu brio chiar si celor mai dificile provocari culinare din bucataria traditionala sau internationala. Si, cel mai important, multicookerul functioneaza in conditii de siguranta maxima, chiar si fara interventia ta!
Cu multicookerul Oursson MP5010PSD in bucatarie, toata lumea se va intreba cum ai reusit sa inveti sa gatesti atat de repede si atat de bine atatea feluri de mancare minunate!


Multicooker Oursson MP5010PSD - principale caracteristici:

    52 de programe automate
    Functie de autocuratare
    Acoperire antiadeziva de inalta calitate a vasului de gatit
    Vasul de gatit este prevazut cu manere pentru  a putea fi manipulat in siguranta si cand este fierbinte
    7 niveluri de presiune
    Panou de control digital
    Functie de START INTARZIAT (2-24 ore)
    Programarea modului de gatit
    Semnal sonor la sfarsitul programului


VOUCHER CADOU CU VALOARE 100 LEI!

cod: AV100T -  valabil pana la 30 aprilie 2014
Acest voucher este valabil la cumpararea unui Multicooker Oursson disponibil pe www.oursson.ro.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro