O tânără adoptată şi-a găsit mama cu ajutorul unei scrisori

Actualitate / 10.02.2017

O tânără din Statele Unite a reuşit să dea de urma mamei sale biologice după ce a descoperit o scrisoare a acesteia. Cele câteva rânduri au fost suficiente ca să o găsească pe femeia care i-a dat viaţă.

Într-o zi, Nani Bertino, o fată din Omaha, Nebraska, a dat peste o scrisoare a mamei sale, Stephanie Mejia. Aceasta a încredinţat-o spre adopţie când avea doar doi ani, aşa că tânăra nu-şi amintea chipul sau vocea ei.

Însemnările i-au rămas în suflet lui Nani şi după câteva zile a simţit că trebuie să o găsească pentru că o iubeşte. "Mi-am imaginat tot timpul acest moment. Eram confuză", a mărturisit ea.

"Era o scrisoare destul de lungă, avea două pagini, pe faţă şi pe verso, şi scria despre ceea ce ea mi le dorea. Obişnuiam să-mi pun hârtiile pe frunte, era ca şi cum mama îmi ţinea capul în palme. Asta făceam când eram mică. Asta m-a împins să merg înainte, speranţa că poate într-o zi voi fi din nou a ei", a mai spus Nani.


Nani s-a ataşat mult de rândurile scrise de mână. După ce a împlinit 12 ani, ea s-a rupt de familia sa, a început să se simtă singură şi a adoptat o atitudine negativistă, provocând tot felul de probleme prin oraş, relatează postul de televiziune KETV.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro