9
Sfârşitul stupid al unei rusoaice frumoase: A murit în timp ce dansa topless pe geamul unei maşini
Actualitate / 18.10.2017

O femeie din Rusia şi-a găsit sfârşitul în Republica Dominicană după ce a ieşit pe jumătate dezbrăcată pe geamul unei maşini aflate în mers pentru a dansa topless.

Incidentul tragic a fost filmat cu telefonul mobil de o prietenă care conducea maşina. Îmbrăcată doar în bikini, Natalia Borodin, în vârstă de 35 de ani, din Moscova, a început să danseze lasciv iar Ivanna Boiraciuk (32 de ani) o înregistra.

În timp ce râdea spre cameră, Natalia, pe jumătate ieşită în afara maşinii care rula cu viteză pe o şosea din Punta Cana, Republica Dominicană, s-a lăsat pe spate, iar la scurt timp s-a lovit cu capul de un stâlp de pe marginea şoselei. Înregistrarea făcută de prietena sa a surprins impactul fatal.



Potrivit ziarului rus Moskovski Komsomolets, Borodina a fost dusă imediat la spital, dar a murit din cauza leziunilor grave pe care le-a suferit. Natalia era mama unui băiat în vârstă de opt ani, aflat cu ea în sejurul dominican.

Originară din Zlatoust, un oraş industrial din Munţii Ural, Natalia Borodin s-a mutat în capitala regiunii, Celiabinsk, înainte de a se stabili definitiv la Moscova. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, ea a lucrat ca agent imobiliar la Canner, în Franţa, unde a vândut mai multe proprietăţi unor moguli din Rusia.

 

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro