Simona Halep o va înfrunta în semifinale pe lidera clasamentului mondial, Serena Williams
Simona Halep nu a slăbit ritmul nici în setul decisiv, cu o excepţie, când şi-a pierdut serviciul la scorul de 2-0. De la 2-1, Carla Suarez Navarro nu a mai ţinut pasul şi a pierdut alte patru ghemuri la rând, setul cu 1-6 şi meciul.

Jucătoarea română a evoluat foarte bine în faţa unei adversare incomode, însă care a părut miercuri ca nefiind sută la sută din punct de vedere fizic, notează Mediafax, menționând că această situaţie nu scade din meritele Simonei Halep, care le-a oferit spectatorilor câteva momente memorabile. Ea a condus la toate capitolele, 73 la sută la 63 la sută primul serviciu, 28-19 lovituri câştigătoare şi a "pierdut" doar la capitolul greşeli neforţate, 39-43. Până acum, jocul pe care Halep l-a etalat la Indian Wells a crescut de la meci la meci.


Serena Williams, locul 1 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Timea Bacsinszky (Elveţia), locul 26 WTA şi cap de serie numărul 27, şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells, fază în care va juca împotriva Simonei Halep, locul 3 WTA.

Calificarea în penultimul act al turneului este recompensată cu un premiu de 220.230 de dolari şi cu 390 de puncte WTA. Întâlnirile din semifinale sunt programate vineri.


Foto: AFP/Mediafax
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro