Aaliyah a reușit să enerveze pe toată lumea după ce s-a plâns că trebuie să stea la rând la Urgențe
Fata nu-i la prima ispravă de acest gen. Ea se bate des cu sora ei și a povestit că și-a rupt unghia în timpul unei altercații la școală, relatează Daily Mail. "Fetele mele au certurile lor... dar de cele mai multe ori se susțin, asta trebuie să facă niște surori", a spus mama sa. "Lui Aaliyah îi place partea fizică a lucrurilor", a încercat ea să explice problema.

După ce au fost nevoite să stea la triaj și să aștepte să le vină rândul în funcție de urgența cazului, spre marea nemulțumire a fetei care pufnea într-una nervoasă, echipa medicală le-a explicat că unghia naturală trebuie scoasă, întrucât era compromisă și trebuia lăsat loc pentru a crește alta la loc. I-au explicat cu atenție și că îi vor anestezia degetul, dar că extragerea acesteia va fi, totuși, puțin dureroasă.


"Ce naiba. S-a bătut la școală și și-a rupt unghia, mare lucru", a scris altul. "Mă uit la <<24 hours in A&E>> și e una la spital fiindcă și-a rupt unghia cu acril și i-a rupt un pic și din unghia normală. Faceți mișto de mine?", a scris un telespectator pe Twitter.

"O, ce Dumnezeu! E o unghie și vă pierdeți timpul mergând la Urgențe. Lumea trebuie să reevalueze ce naiba e aia o urgență", s-a enervat altă persoană care a urmărit emisiunea.


Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro