Artista Ozana Barabancea, desfigurată de injecţiile cu acid hialuronic
Actualitate · Stirea zilei / 12.02.2011

Soprana şi cântăreţa de jazz este disperată! De câteva zile ea nu mai poate ieşi din casă şi a pierdut toate concertele. Cauza? Are faţa tumefiată de la nişte injecţii

Soprana şi cântăreţa de jazz este disperată! De câteva zile ea nu mai poate ieşi din casă şi a pierdut toate concertele. Cauza? Are faţa tumefiată de la nişte injecţii cu acid hialuronic, pe care şi le-a făcut în speranţa că tenul ei va întineri peste noapte, potrivit Click.

"Sunt foarte supărată că nu mi s-a spus de la bun început că pentru câteva zile voi fi pur şi simplu oribilă, cu pielea feţei ca o scoarţă de copac, de nu pot să îmi pup nici măcar copiii. Fondul de ten nu acoperă porcăria asta şi, mai nou, am aflat că injecţiile trebuiesc făcute încă de două ori ca tratamentul să fie viabil. Deci şi peste 15 şi peste 30 de zile, ori mie nimeni nu mi-a spus. Sunt chiar prea frumoasă pentru vârsta mea, am o faţă perfect întinsă şi netedă şi fără fard şi ar fi trebuit să ştiu că slăbănoagele au nevoie de hidratarea pielii feţei, în nici un caz eu! Nici măcar nu mi s-a spus că trebuie să pun ceva rece pe faţă. Mi-e groază când mă uit în oglindă"

, spune Barabancea într-un mail trimis la redacţia ziarului.

 

Credit foto: Libertatea.ro

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro