Românii au talent: Valentin Dinu va cânta cu Dan Bitman
Actualitate · Stirea zilei / 13.05.2011

Valentin Dinu, unul dintre câştigătorii de la "Românii au talent", va cânta alături de trupa Holograf, informează Mediafax.

Valentin Dinu, unul dintre câştigătorii de la "Românii au talent", va cânta alături de trupa Holograf, informează Mediafax.

Ocupantul locului al treilea în cadrul show-ului "Românii au talent" de la Pro TV  a fost invitat în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV săptămâna trecută unde a cântat piesa "Ochii tăi" a celor de la Holograf. Acest moment i-a impresionat pe membrii trupei care i-au propus o colaborare. Astfel, Valentin va cânta luni, 16 mai, ora 20.00, la Cinema Patria din Bucureşti, la concertul de lansare a albumului "Patria Holograf - Unplugged".

"M-am bucurat enorm de această propunere. E o onoare pentru mine să cânt alături de nişte profesionişti ca ei. «Ochii tăi» este piesa mea preferată. Aş merge pe jos până la Bucureşti pentru acest duet", a declarat Valentin.

Valentin Dinu a câştigat locul 3 la show-ul "Românii au talent" difuzat de ProTV. Valentin, care a împlinit pe 17 martie 22 de ani, trebuie să muncească la o spălătorie auto pentru a-şi întreţine familia. El are un copil de 2 ani şi nu a putut să-şi continue studiile deşi şi-ar fi dorit. A venit la "Romanii au talent" pentru că vrea să i se acorde o şansă. Piesa "Cât de frumoasă eşti", cunoscută în interpretarea lui Mihai Trăistariu, l-a ajutat să se califice la "Românii au talent".


Valentin nu este singurl din familia lui care e pasionat de muzică, părinţii lui sunt implicaţi în domeniul muzical, doar că până acum, el nu a fost suficient de motivat să dea la Conservator. După participarea la "Românii au talent", tânărul s-a răzgândit şi abia aşteaptă să lanseze primul său album. Valentin a mai declarat că în maximum două luni va scoate şi albumul realizat în colaborare cu Andra.

Întrebat cu cine şi-ar dori o colaborare, Valentin a spus ca ar mai colabora cu Nico, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Connect-R sau Alex Velea, iar dintre artiştii străini, ar lucra cu Usher sau Stevie Wonder, acesta din urmă fiind unul dintre artiştii care l-au influenţat foarte mult.

 

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro