X Factor: Diseară are loc a doua gală LIVE, de la ora 21.45
Actualitate · Stirea zilei / 30.10.2011

Sâmbătă seară i-am urmărit pe cei 12 finalişti, în prima gală live X Factor, urcând pe cea mai mare scenă de sticlă din România şi făcând un show total, cu interpretări vocale reuşite şi coregrafii de senzaţie. Cei 12 finalişti au încercat să convingă publicul că merită să fie votaţi.

Sâmbătă seară  i-am urmărit pe cei 12 finalişti, în prima gală live X Factor, urcând pe cea mai mare scenă de sticlă din România şi făcând un show total, cu interpretări vocale reuşite şi coregrafii de senzaţie. Cei 12 finalişti au încercat să convingă publicul că merită să fie votaţi.

Telespectatorii îşi pot vota preferaţii până diseară, când va avea loc a doua gală X Factor, de la ora 21.45, în cadrul căreia vor fi dezvăluite numele celor doi finalişti, care au obţinut cele mai puţine voturi. Acei concurenţi, aflaţi în pragul eliminării, vor avea ocazia să interpreteze o melodie de salvare. Cel care va reuşi să impresioneze juriul cu interpretarea lui, va  primi şansa de a merge mai departe şi va scăpa, pentru moment, de eliminare.


Dă click aici pentru a-i descoperi pe cei 12 finalişti şi modul în care îi poţi vota!

Credit foto: xfactor.a1.ro
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro