Preşedintele american Donald Trump este acuzat de mai multe femeie de agresiune sexuală. Summer Zervos este cea mai hotărâtă dintre acestea și a ajuns până în instanță
Mai multe femei l-au acuzat public pe Donald Trump de agresiune sexuală sau de comportament neadecvat în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, notează CBS News.

Citaţia depusă de Summer Zervos menţionează numele a cel puţin 10 femei şi cere depunerea la instanţă a tuturor documentelor asociate cu acestea sau cu orice altă femeie care susţine că Donald Trump a atins-o în mod necorespunzător.


Trump a negat vehement toate acuzaţiile de acest gen, catalogându-le "minciuni, minciuni, minciuni", iar Zervos l-a acţionat în judecată. Avocatul lui Trump a cerut anularea procesului în iulie, susţinând că "preşedintele nu poate fi judecat de o instanţă civilă în timpul mandatului".

Deocamdată, instanţa nu a fixat prima audiere în acest proces, anunţă postul citat. Reprezentanţii Casei Albe, Organizaţia Trump şi avocatul acestuia nu au comentat pe această temă.

Donald Trump s-a aflat in centrul unui alt scandal sexual anul trecut, dupa publicarea unei înregistrari video ce îl arata în timp ce folosea cuvinte obscene pentru a descrie femeile. Întrebat din nou de jurnalişti despre acea înregistrare, preşedintele american a repetat că ar fi fost vorba, după părerea sa, doar de "câteva vorba de vestiar".



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro