Dosar Eva. Crimele care au șocat România: 10 femei ucise cu sânge rece
Tema zilei / 03.06.2012

Povestea tragică a Larei Șaban a fost un subiect amplu prezentat pe prima pagină a ziarelor și în emisiunile de televiziune. Moartea tinerei turcoaice, ucisă de propriul frate pentru avere, a uimit prin detaliile descoperite de anchetatori, iar cazul ei se adaugă pe lista neagră a femeilor ucise cu sânge rece.

8 crime șocante care au zguduit România au avut ca rezultat moartea a 10 femei, iar într-unul dintre cazuri asasinatul a fost comis de o femeie. Atrocitatea cu care aceasta și-a eliminat victima a marcat însă un nou reper sumbru în istoria criminalisticii românești.

  • mela, vineri, 14.09.2012 06:05
    moarte suspecta

    dar de Ioan Luchian Mihalea nu mai scrieti nimic?eram mica atunci cand a murit,cand l--au gasit mort.Nu mai stie nimeni nimic?

  • Elena, luni, 04.06.2012 17:14
    Iarasi sunteti partinitori!

    Chici pe cine ati mai uitat? Pacat! Mare pacat va faceti, tainuind ! Acceptan oroarea !

  • gina ionescu, duminică, 03.06.2012 13:06
    femei omorate

    Dlor ziaristi ar fi bine sa scrieti si de doctorita aceea pediatra care traia cu un arhitect sini_a omorat sotia din gelozie a transat-o Aispasitbpedepsa si a iesit acum cativa ani ar fi bine sa mai scrieti si despre ea ce face dupa ce a iesit din puscarie tOATA LUMEA A CITIT SI AR FI CURIOSI CE FACE PESTE ANI SA_I LUATI UN INTERVIU MULTUMESC!!!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro