Soția șoferului ucis de George a postat pe Facebook o imagine cu soțul ei, din ultima lor vacanță
În maşina lovită se aflau cinci persoane. Doi prieteni de 44 de ani, un copil de 11 ani, o femeie de 38 de ani şi faţă ei de 19 ani. Toţi cinci plecaseră la pescuit sâmbătă dimineaţă, spre Bucureşti. La ora 10.41, Nicoleta Mocanu îşi anunţa prietenii pe Facebook: "La pescuit". Seara se îndreptau spre casă, la Câmpina.

Soţia şoferului mort în această tragedie este împietrită de durere. Şi ea urma să meargă împreună cu cei cinci, dar în ultima clipă a rămas la Câmpina. "Trebuia să fiu şi eu în maşină, numai că eu n-am... mers. Dumnezeu cred că m-a tras în momentul ăla şi a zis nu te duce", a povestit femeia.Tot ea a postat pe Facebook o imagine cu soţul ei, făcută în ultima lor vacanţă. "Ultima fotografie de cuplu. Soţul meu a murit aseară în accidentul provocat de un sinucigaş", a scris femeia îndurerată.


Bărbatul ei, în vârstă de 44 de ani, plecase cu doi prieteni şi copiii lor la pescuit. Se întorceau bucuroşi acasă, după o zi frumoasă, în care se simțiseră bine. "Durerea e mare, eu am pierdut un soţ, dar în maşina mea mai erau 2 familii care plâng acum şi sigur şi familia criminalului", a scris femeia pe Facebook. "Nu e o glumă, a murit şi Florin, prietenul nostru, copilul lui, viitoarea lui soţie şi fata cea mică a soţiei", a adăugat ea.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro