Gestul de neînțeles prin care George a ales să-și pună capăt zilelor a provocat un val de comentarii pe Facebook. Mulți îl acuză pentru tragedia produsă, dar sunt și oameni care îi plâng de milă
Luni, sicriul lui George Dumitru a fost adus pentru priveghi. Câţiva prieteni au povestit că în miezul nopţii iubita lui a sosit deghizată şi nedorind să fie recunoscută una din fostele prietene ale acestuia, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Familia a cerut discreţie maximă. Marţi dimineaţă, însă, poliţiştii au fost chemaţi de două ori pentru că lângă sicriu au apărut persoane nedorite.


Potrivit site-ului citat, au existat discuţii şi despre tipul de slujbă pe care preoţii urmau să o ţină. Familia susţine că e imposibil ca George să se sinucidă, însă primele concluzii ale anchetatorilor relevă că a fost un gest deliberat. Preoţii au stabilit să facă doar o slujbă sumară, ca pentru sinucigaşi, iar dacă investigaţia va dovedi că nu este vorba de o sinucidere, vor face una completă. George Dumitru a fost înmormântat, marţi, la cimitirul Berceni 2 din Bucureşti.


Celelalte familii îndoliate se vor despărţi, la rândul lor, de cei dragi şi se vor lupta în fiecare zi cu întrebarea chinuitoare: de ce?
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro