Lipsa separatoarelor de sens a făcut posibilă coliziunea dintre mașina condusă de George Dumitru și cea în care se aflau victimele lui
CNADNR a precizat, marţi, că acest drum are, pe sectorul cuprins între km 8+500 (zona Băneasa) şi km 100+000 (zona localităţii Cornu), 39,29 de kilometri de separatoare de trafic. "Pe drumul naţional DN 1, pe sectorul de drum cuprins între km 8+500 (zona Băneasa) şi km 100+000 (zona localităţii Cornu), sector prevăzut cu patru benzi de circulaţie, partea carosabilă este prevăzută cu un total de 39,29 km separator de trafic, astfel: 8,2 km - separator tip insulă mediană; 31, 09 km - separator parapete prefabricat de beton, tip New Jersey", precizează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADR), într-un comunicat citat de Mediafax.


Potrivit Pro TV, în fiecare lună, poliţia a cerut să amplaseze separator. Răspunsul a fost acelaşi de fiecare dată: "Nu avem bani". Ultima cerere a fost înregistrată cu o săptămână înainte de cumplitul accident. Ca de obicei, din păcate în România trebuie să moară cineva pentru ca lucrurile să fie îndreptate. Au murit bebeluşi în maternitatea care a luat foc, a murit o turistă japoneză ucisă de un taximetrist, a murit un copil sfâşiat de maidanezi. Sâmbătă, pe DN 1, au murit şase oameni. Se va schimba ceva?
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro