Femeia îngrozită a urcat repede în mașină și a plecat după ce a fost urmărită câteva zeci de metri
Realizând că a speriat-o, Karlos a dorit să o asigure că nu a urmărit-o un răufăcător și că a căutat să se asigure că ea nu va fi atacată. "Probabil că nu i-ai observat pe ceilalți doi indivizi, din celălalt colț al străzii, care te luaseră la ochi și care porniseră după tine înainte ca noi să trecem unul pe lângă altul, n-ai observat cum se uitau la tine și că păreau să fie drogați sau beți ori poate amândouă", a scris Karlos.


El a mai povestit că după ce tânăra care putea fi victima unui atac a plecat, a sunat la poliție.

Karlos și-a încheiat scrisoarea deschisă explicând că femeia putea fi soția sau fiica lui și că nu s-ar fi iertat pe el însuși dacă ar fi trecut mai departe dacă s-ar fi întâmplat ceva și el n-ar fi făcut nimic.

Postarea a devenit virală, primind peste 21.000 de like-uri și diverse comentarii. O mamă a scris că fiica ei studiază la Belfast și, ca studentă străină, nu-i în elementul ei. "Vă mulțumesc, chiar dacă ea nu știe", a scris femeia. "Am o soră mai mică și oameni ca acesta mă fac fericită. Sunt mai puțin stresată de fiecare dată când iese în oraș", a scris alt utilizator.


Totuși, alte persoane au fost de părere că, deși eficient, un asemenea mod de a acționa a îngrozit-o pe sărmana femeie. "Apreciez asta, dar pur și simplu nu înțeleg de ce el nu i-a spus nimic", a scris cineva. "În loc să clarifice situația, el a băgat-o în sperieți. Îmi dau seama că dacă ar fi avertizat-o ar fi putut să-i facă pe ceilalți doi să acționeze irațional, dar se pare că ar fi fost o mică șansă și merita riscul", a comentat altcineva.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro