Drob de miel
Aperitive / 25.04.2013

Ingrediente

Ingrediente: 500 de gr maruntaie miel ( ficat, inima, plamani, splina, rinichi...) 4 oua - doua fierte si 2 crude 2 cepe uscate 2 legatura ceapa verde 1 legatura patrunjel 1 legatura marar piper si sare dupa gust foaie de taitei 1 lingura ulei apa

Mod de preparare

Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor circa 30 de minute. Se serveste feliat. Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro