Drob din piept de pui cu ciuperci
Aperitive / 29.04.2013

Ingrediente

300g piept de pui fiert 1 legatura Frunze patrunjel Un fir de praz 3 fire ceapa verde 1 ardei kapia 500g ciuperci 4 oua 50g ulei Sare piper

Mod de preparare

Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in bucati maricele, la fel procedam si cu pieptul de pui, fara piele si os, fiert si racit, inainte. Intr-un bol, batem putin ouale, cu o furculita. Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam cam 2’, la calit apoi adaugam ciupercile. Amestecam si lasam sa se caleasca cam 15’, in prima faza ciupercile isi vor lasa zeama, dar in timp ce ele se fierb/calesc in sucul propriu, aceasta va scadea. Adaugam ouale si patrunjelul, asezonam cu sare si piper, amestecam bine si luam cratita de pe foc. Tapetam cu hartie de copt, o tava, sau forma de chec daca doriti si rasturnam amestecul.Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30- 45’, pana se rumeneste frumos deasupra. Portionam cand este rece si servim ca aperitiv.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro