Felii de tofu la cuptor, cu sos pesto
Aperitive / 11.05.2012

Ingrediente

- 4 felii de tofu
- 1/2 cană ulei de măsline
- 4 linguri sos de soia
- 4 linguriţe ulei de susan prăjit
- amestec de condimente preferate.

Pentru pesto ai nevoie de:
- 6 căni cu frunze proaspete de busuioc
- 2 căni cu frunze de pătrunjel
- 4 fire de ceapă verde
- 1/2 cană ulei de măsline sau de soia
- 4 linguri de ghimbir mărunţit
- 4 căţei de usturoi
- 2 linguriţe oţet
- 1/2 linguriţă de piper alb.

Mod de preparare

1. Feliile de tofu se lasă la marinat o oră în amestecul de ulei, sos de soia şi condimente.
2. Se încălzeşte cuptorul, se aşază în tavă, pe foaie de copt şi se coace 12 minute.
3. Pentru a prepara pesto se amestecă în blender toate ingredientele, după care se toarnă peste feliile răcite de tofu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro