Frigarui de miel si caise uscate
Mod de preparare
Daca ti-a mai ramas vreo bucatica de carne de miel, acesta este modul ideal in care poate fi consumata. Cantitatile sunt pentru sase persoane.Ingrediente: 500 grame carne de miel, 200 grame caise uscate, 2 linguri otet basamic, 3-4 linguri ulei, sare, piper, cimbru, nucsoara macinata.
Preparare: Taie carnea bucatele cat mai egale. Pune-le intr-un vas si adauga ulei, otet, sare si piper. Amesteca bine, astfel ca bucatelele sa se unga uniform. Adauga cimbru uscat si nucsoara. Formeaza frigaruile, alternand carnea cu bucati de caisa uscata. Pune-le pe gratarul incins. Sunt gata in 20-30 de minute, in functie de foc.
Sfat Eva: Poti inlocui caisele uscate cu bucati de ananas proaspat sau cu felii de mandarine sau bucati mari de mar. De fiecare data, gustul este minunat.