Fructe si legume la gratar
Aperitive / 12.05.2009

Mod de preparare

Gratarul de la iarba verde poate fi un adevarat festin si fara carne. Legumele si fructele se pot prepara in cele mai spectaculoase moduri, se pot combina cu smantana, branza, iaurt, frisca, inghetata sau iaurturi dulci, pentru a obtine gusturi incredibile.

Cu mici exceptii, toate legumele pot fi preparate si la gratar. Printre cele care capata un gust de exceptie sunt: ciupercile, rosiile, morcovii tineri, dar si porumbul tanar, asparagusul, ceapa si frunzele de varza, ca sa nu mai vorbim despre ardeii grasi, vinetele, dovleceii sau cartofii dulci.

Salata de legume la gratar

Salata de legume la gratar II

Cartofi dulci la gratar

Ananas cu inghetata

Banane coapte
  • Alexandrakpk, marţi, 02.08.2011 17:23
    Super gustoase

    Sunt super bune ,noi mancam periodic plus ca si la mese festive folosesc (e mai mult de munca ptr ca e mai mare cantitatea de legume si fructe ) dar se merita.

  • constanta, miercuri, 13.05.2009 12:53
    interesant

    buna propunerile. la gratar romanii pun doar mici si ceafa.... dupa cum se vede exista multe alte obtiuni. foarte bune retetele voastre in general. oricum eu le urmaresc mereu!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro