Lasagna
Aperitive / 28.03.2003

Mod de preparare

Lasagna te duce imediat cu gandul la Italia, pentru ca, alaturi de pizza, este cel mai cunoscut preparat din bucataria italiana.

Ingrediente si cantitati:


1 pachet de lasagna semipreparata
5 linguri de branza Ricotta
1/2 cana de parmezan
2 oua
1 cana sos pentru paste Classico di Napoli
2 cani branza mozzarella

Mod de preparare:


1. Se incalzeste cuptorul la 350 de grade. Se gatesc taiteii de lasagna direct din pachet. Intr-un vas, combina ricotta, parmezanul si ouale; amesteca-le bine.
2. Intr-o tava, varsa jumatate din sosul de rosii. Adauga jumatate din cantitatea de lasagna, amestecul cu ouale, restul de sos si mozzarella. Repeta procedeul pana obtii mai multe straturi egale. Lasa preparatul la copt o ora.
3. Se lasa la racit 15 minute inainte de a se servi.
  • un fraier, sâmbătă, 17.07.2010 15:36
    ceva

    e o mare porcarie lasagna cine a facut acest sait? e o pacaleala urasc saitu de mancare . sebi ai facuto de 40 de ori ma pupi in fund si ce?

  • sebi, sâmbătă, 17.07.2010 15:13
    lasagna

    E super am facut-o de 40 de ori la cinele festive.Cu importanti prieteni sau de PASTE de Craciun si de Anul nou. E foatre buna reteta doar umpic ajustata si iese o bunatate de lasagna.

  • diana, duminică, 25.04.2010 15:40
    diana

    nu e bine cum ai zis tu nu se face atat de simplu

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro