Lipie cu spanac şi brânză feta
Aperitive / 12.03.2011

Mod de preparare

Ai musafiri în acest weekend? Îţi venim în ajutor cu o reţetă uşoară şi foarte gustoasă care îi va încânta. În plus, este simplă de preparat.

Ingrediente


O lipie din făină integrală
O cutie cu sos pesto cu roşii uscate la soare
2 roşii tocate
O legătură de spanac, tocată fin
4 ciuperci proaspete, tăiate felii
1/2 cană cu brânză feta, tăiată mărunt
2 linguri cu parmezan ras
3 linguri cu ulei de măsline
piper negru, după gust


Mod de preparare


Întinde sosul pesto pe lipie şi aşaz-o pe o tavă. Adaugă bucăţele de roşii, spanacul, ciupercile, brânza feta şi parmezanul ras. Stropeşte cu ulei de măsline şi presară piper. Pune-o în cuptorul încins şi lasă aproximativ 12 minute. Se serveşte caldă.

Poftă bună!
  • trifan_marita, sâmbătă, 12.03.2011 20:55
    trifan

    ok si eu am mincat e fff buna lipia

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro