PLACINTELE CU BRANZA
Aperitive / 23.01.2013

Ingrediente

300 x gr branza
4 x buc. oua
50 x ml ulei
300 x gr foi placinta
1 x pahar apa minerala

Mod de preparare

Dai branza pe o razatoare, adaugi ouale, pui doua foi de placinta rupte in bucati mici si amesteci
totul pana se leaga. Iei fiecare foaie de placinta, o ungi cu ulei, adaugi cate doua linguri de
compozitie, o intinzi pe toata foaia si le impaturesti in patru.Asa procedezi cu fiecare foaie, pana la
terminarea foilor.Asezi placintelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei. Le stropesti cu
apa minerala de cateva ori dupa care le lasi sa se rumeneasca.Dupa rumenire, scoti tava din cuptor,
asezi placintelele pe un platou.Se servesc calde.POFTA BUNA!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro