Ingrediente
- o foaie de foietaj; - sunca presata - 100 g cascaval; - masline,gogosar - patrunjel; - piper.
Mod de preparare
Am folosit foietaj cumparat, din acela congelat. Cel cumparat este foarte bun. Se pune la dezghetat foietajul. Sunca se taiefelii si cascavalul se da prin razatoare. Se pune carcavalul ras pe foaia de foietaj, se aseaza sunca taiata felii,maslinele gogosarul taiat cubulete,patrunjel si dupa care se ruleaza foaia strans cu ajutorul foliei in care este impachetat atunci cand sa cumpara ca sa arate ca un rulou.Se porneste cuptorul pt a se incinge si se pune hartie de copt intr-o tava. Apoi se desface folia de plastic si se taie felii subtiti de aproximativ 2-3 cm grosime. Acestea se aseaza pe hartia de copt si se se pun in cuptorul incins, la foc mediu, pentru aproximativ 25 de minute.Sunt delicioase daca sunt servite calde. Eu am mai adaugat si praz,iese foarte bun