Trigoane cu masline si cascaval
Aperitive / 24.04.2009

Mod de preparare

Este o reteta speciala. Extrem de gustoasa, poate fi un aperitiv excelent la o petrecere, alaturi de un vin demisec.

Ingrediente si cantitati:


1 pachet de foi de placinta
cascaval
masline negre, fara samburi, cat cuprinde
ulei pentru uns foile

Mod de preparare:


1. Este important ca trigoanele cu aceasta umplutura sa fie cat mai mici posibil.
2. In fiecare placintica - foile de placinta trebuie sa fie unse cu ulei -, pune o maslina infasurata intr-o felie mica de cascaval.
3. Pregateste trigoanele sau alt tip de placinta, dupa indemanarea ta, dar esential este ca umplutura sa fie complet infasurata de foaie. Introdu trigoanele la cuptor, la foc iute.

Sfat Eva:
Poti incerca reteta si cu masline verzi, dar si cu file de peste afumat si cascaval.

Pentru o varianta picanta, adauga o fasie mica de ardei iute sau piper, caz in care iti recomandam un vin sec. Rezultatele sunt spectaculoase!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro