Orice moment festiv, fie ca este vorba despre o aniversare sau o alta ocazie deosebita, cum este Revelionul, trebuie sarbatorit cu un tort delicios si cu sampanie.
Orice moment festiv, fie ca este vorba despre o aniversare sau o alta ocazie deosebita, cum este Revelionul, trebuie sarbatorit cu un tort delicios si cu sampanie.
Tortul, prajitura clasica a tuturor momentelor speciale din viata ta, are gustul cel mai bun atunci cand este pregatit, cu grija si dragoste, chiar de tine, in propria bucatarie.
In functie de preferintele proprii sau ale celor dragi, poti alege atat tipul de tort pe care doresti sa il prepari, cat si ingredientele cu care il vei imbogati. Poti opta intre ciocolata, fructe proaspete, caramelizate sau confiate, frisca, martipan, alune, migdale, biscuiti sau bomboane si il poti presara cu fulgi de nuca de cocos sau de ciocolata.
Punandu-ti imaginatia, dar si priceperea, la incercare poti realiza combinatii interesante intre ingredientele folosite - de exemplu, ciocolata cu fructe sau straturi alternate de blat si inghetata.
Torturile au marele avantaj de-ati permite sa te desfasori si sa-ti folosesti creativitatea in arta decoratului. Poti realiza diferite desene sau cerculete din fructe sau frisca, iar cele mai curajoase pot incerca chiar torturi pregatite in diverse forme.
Echipa Eva.ro ti-a pregatit retetele celor mai iubite si solicitate torturi in seara de Anul Nou, pentru ca tu sa te poti inspira si sa poti pune pe masa festiva cel mai apetisant tort!
Tort cu crema de cacao si alune
Tort din piscoturi cu crema de ciocolata
Un articol de Claudia Ariton